Futu Tek Lista E Të Këqinjve

Bashkohu me komunitetin e entuziastëve të lojrave të rritur


Optimizim I Ndër-Platformës

Këto lojra janë të qeta në çdo pajisje.


Lojë E Lirë.

Lojrat më seksi po vijnë tek ju falas.

Lojëra Seksi Cdg: Lojra Ekskluzive Pornografike Falas Shfletuesi

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Shijojeni lojërat seksuale shkarkoni dhe veniteni stresin

Si e tillë, loja fillon që nga mosha e parë: breshka, arusha teddy, kuzhina, makina, dhe pastaj organe seksuale, dhe pastaj përsëri kukulla, lecka, Sony, make-up dhe organe të tjera seksuale. Momenti një individ, pavarësisht gjinisë, bëhet i ndërgjegjshëm për seksualitetin e tij, loja fillon të nxehë, vlerat sociale, manipulimin emocional, kuriozitetin, imagjinatën dhe krijimtarinë bëhen mjete në garën për kënaqësi seksuale, nga futja në një situatë për të puthur joshjen tënde për orgazëm me çdo kusht., Shumica e njerëzve i pëlqenin ato lojra me puthje, veçanërisht kur filluan të pinin, sepse ky ishte gjithmonë një justifikim për dikë që të puthte kë të donin gjatë një nate dhe se ishte e pranueshme nga shoqëria. Shumica e ekipeve ishin të hapura për të gjithë, por kishte gjithmonë ata njerëz (zakonisht më të vjetër) që shpinin histori për festat e shtëpive (të cilat ndodhin ndonjëherë), ku ato gjëra që ne i shohim vetëm në porno ose nga shkarkimi i lojrave seksuale.

Je pak i mërzitur, por dëshiron të jesh atje. Ti ishe thjesht kurioz, por nuk ishe kurrë pjesë e atyre lojrave më ekstreme. Ti ndoshta nuk je përpjekur të jesh, por ishe më i gatshëm ta mbaje atë në nivelin e fantazisë. Sot, shumë vite që kur ishe adoleshent, fëmijët i kanë përmirësuar lojrat e tyre, dhe po, ata nuk janë më një mit urban. Me kaq shumë informacione në gishtat e tyre, pse do të ishte e çuditshme nëse evolucioni i lojrave seksuale ndalon në fotot e shëndosha ose seksin monogam? Megjithatë, ata nuk punojnë pa probleme., Dhe këtu ne jemi duke menduar së pari për pabarazinë gjinore. Ato janë ende të vendosura për të përfituar djemtë, ndërsa vajzat përgjithësisht pritet të kënaqen pa pritur të jenë të kënaqura, për të cilën shpesh bien dakord.

Shkarkimi i lojrave seksuale: Stimulo imagjinatën

Konsola Nutaku synon vetëm të rriturit. Kështu duket dhe sillet. Krijuesit e paraqesin këtë konsolë si "konsola e parë për të rriturit", domethënë, një konsolë me shkarkime të qarta pornografike për përmbajtjen e seksit. Konsola është emëruar sipas portalit Nutaku, i cili specializohet në lojrat porno/hentai, që është gjithashtu krijuesi i konsolës., Megjithëse konsola e paraqet veten si të ishte për të rriturit, sinqerisht, nuk jemi të sigurtë se kush do të donte ta kishte këtë në shtëpi, veçanërisht kur e sheh se si duket, dhe duket si një tortë silikoni në formën e gjoksit të një gruaje të madhe. Më e çuditshmja nga të gjitha, ndryshimi në / fikje është vetë thithka (që është një lojë e vogël në fjalët angleze - ndize / ndaluar me thithkën si një zonë erogjene).

Sido që Të jetë, në Internet, mund të shohësh se si po shkon i gjithë procesi i bërjes së këtij konsole të çuditshme, dhe nëse nga ndonjë shans e porosit, të paktën na thuaj që të rishikojmë konsolën. Meqë ra fjala, duhet të shtojmë se seria e parë (nuk thuhet se sa pjesë) u rrëmbyen nga vendi dhe se çmimi i konsolës është relativisht i lartë duke konsideruar hardverin dhe ofrimin e "shkarkimit të lojrave seksuale" -- deri 170 dollarë? Me të vërtetë, kush do, nuk do të jetë shumë. Konsola është bërë krejtësisht nga dora dhe pjesët plastike janë shtypur në printerat E zgjedhur 3D., Silikoni është pikturuar në dy ngjyra të ndryshme dhe ka të dhëna standarte mbi rastin, duke përfshirë HDMI.

Videolojrat dhe seksi janë më të mira në lehtësimin e stresit se çdo gjë tjetër

Sipas studimit, i cili përfshiu vullnetarisht banorët e anketuar me moshë të ndryshme, gjininë, klasën dhe strukturën kulturore, doli se njerëzve u pëlqen të luajnë lojra video si një mënyrë për t'u relaksuar dhe çlodhur pas një dite të vështirë në punë apo kolegj. Të përgjigjurit kishin të drejtë të zgjidhnin më shumë gjëra dhe t'i rendisnin ato sipas efektit pozitiv që ka mbi ta. Deri tani shumica e tyre, 74% e të anketuarve, kanë vendosur të flasin dhe të rri me miqtë për të pushuar dhe çlodhur, ndërsa në vendin e dytë ishte duke luajtur video lojëra, të cilat një e treta e të anketuarve përmendur si një lloj pushimi në listën e tyre., Ne gjithashtu duhet të vëmë re se shumica e njerëzve këtu kanë zgjedhur lojërat seksuale duke shkarkuar si llojin e tyre të preferuar të lojrave. Në vendin e tretë po kënaqet në ushqim të mirë, që u përmend nga 29% e të anketuarve. Në ndryshim, veprimtaritë seksuale apo shikimi i pornografisë, në vendin e 4-të, vetëm rreth 27% e të anketuarve e vënë këtë lloj lehtësimi në listën e tyre.

Përfundimi i përgjithshëm i kërkimit është se njerëzit që përdorin rregullisht lojrat video si një formë qetësimi shërohen shumë më lehtë nga stresi në punë dhe sjellin problemet e tyre nga puna në shtëpi dhe anasjelltas më pak. Një pjesë e madhe është gjithashtu në tipet e lojrave në diskutim. Studimi thekson se lojtarët janë më të ndikuar nga lojrat me një lojtar, kryesisht vrasësit e personit të parë (FPS), shkarkimet e lojrave seksuale dhe aventurat e veprimit. Në ndryshim, lojrat me shumë lojtarë dhe ato që përgjithësisht shkaktojnë theks në vetvete kanë ndikimin e kundërt dhe gjendjen mendore më të keqe të të anketuarve.

Sa ka ndryshuar grafika e lojrave video në 10 vjet?

Që nga paraqitja e tyre, videolojrat i kanë pushtuar të gjithë, kryesisht të rinjtë. Modernizimi i lojrave video ka çuar në përmirësime të pabesueshme grafike dhe në shfaqjen e realitetit virtual. Sot kemi mundësinë të shohim mundësi të vërteta grafike. Filmat e fundit, lojrat video dhe programet virtuale të realitetit kanë arritur kulmin e tyre dhe kjo teknologji vazhdon të zhvillohet ditën me shpejtësi të pabesueshme. Grafikat kanë përparuar aq shumë sa që lojrat e ndara nuk mund të krahasohen., Ne kemi një shembull që do t'ju tregojë qartë se çfarë duam të themi: Bota E Ëndrrave është një lojë porno 3d që disa lojëra në treg mund të masin për të dhe shumë ndajnë të njëjtin nocion. Grafikat e kësaj video loje janë padyshim gjëja më e mirë që mund të shikoni, dhe ne duam të themi çdo gjë nga seksi Lara Kroft tek personazhet Që Janë të paduruar të përplasen përballë kamerës.

Luaj Falas Tani